50PlusBeurs 2022: Hét Silver Event

De 50PlusBeurs is van 13 tot en met 17 september 2022 in De Jaarbeurs Utrecht, en open van 10.00 – 17.00 uur. De 50PlusBeurs is al 28 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met honderden stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Thematisch ingedeeld met workshops, presentaties en vele optredens op podia met muziek, modeshow en theater. Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen!

Gratis naar de 50PlusBeurs via Hersenonderzoek.nl!

Bij bestelling vóór 1 september 2022 ontvang je 2 beurstickets gratis.

Ga naar www.50plusbeurs.nl/HERSEN22 en bestel! Actiecode: HERSEN22

Hersenfestival 17 september

Let op: een toegangstickets voor de 50PlusBeurs geeft nog niet automatisch toegang tot de colleges van het Hersenfestival. Hiervoor verloten wij toegangskaarten.

Stap 1: Meld u hieronder gratis aan voor de 50PlusBeurs en kom op 17 september
Stap 2: Doe daarnaast mee aan onze winactie voor toegangstickets voor het Hersenfestival

Heel veel plezier bij de 50PlusBeurs!

Gratis toegangstickets 50PlusBeurs

Ogen en oren tekort!

De 50PlusBeurs brengt liefst 6 thema’s: Vakantie, Wonen, Vrije Tijd, Mode & Beauty en Gezondheid. Probeer e-bikes op het fietsplein, geniet van modeshows en optredens, krijg advies over beleggen en schenkrecht, ontmoet personalities, test je fitheid, volg leerzame presentaties en actieve workshops of maak kans met vele winacties op mooie prijzen als een avontuurlijke reis of campervakantie. Maak het mee, je komt ogen en oren tekort!

Bijzondere ontmoetingen

Ontmoet schrijvers, artiesten en personalities. Geniet van festival-acts, muziek, theater, dans en show. Bekijk de nieuwe herfst- en wintercollectie bij de modeshows. Leer van presentaties van bijvoorbeeld cardiologe Janneke Wittekoek of meteoroloog Helga van Leur. Luister naar de verhalen van Francis van Broekhuizen of haak mee met Karin Bloemen. Ontdek het PlusPodium met o.a. Meester Frank Visser of televisie icoon Ivo Niehe. Beleef daarnaast het Hersenfestival met o.a. prof. dr. Erik Scherder en Dick Swaab.

De 50PlusBeurs

  • Dinsdag 13 t/m zaterdag 17 september 2022
  • Jaarbeurs Utrecht
  • Open van 10.00 – 17.00 uur
Gratis toegangstickets 50PlusBeurs