Problemen met inloggen?

Wat vervelend dat u vastloopt! Hopelijk lukt het met onderstaande tips wel.

Loopt u vast bij het invoeren van uw mailadres en wachtwoord?
We raden u aan om de volgende stappen te doorlopen:

  1. Bedenk of u met het juiste e-mailadres inlogt. We merken dat mensen die problemen ondervinden met inloggen, regelmatig proberen in te loggen met een ander adres dan waarmee ze staan ingeschreven.
  2. Controleer of er spelfouten staan in het wachtwoord of in het e-mailadres. We merken dat de meeste inlogproblemen hiermee verholpen zijn. Tip: Type uw wachtwoord en e-mailadres bijvoorbeeld eerst in een Word bestand en kopiëer ze daarna naar het inlogscherm, zodat u zeker weet dat er geen spelfouten in zitten.
  3. Als er geen spelfouten in de inloggegevens staan en het inloggen alsnog niet lukt, raden we u aan om uw wachtwoord te wijzigen via deze link. U ontvangt dan een e-mail om uw wachtwoord te wijzigen. Let op: deze e-mail is maar één uur geldig.
  4. Als u de e-mail niet aantreft in de inbox, kan het zijn dat de e-mail in uw spambox terecht is gekomen. In dat geval kunt u ons e-mailadres – info@hersenonderzoek.nl – het beste markeren als ‘veilige afzender’ zodat onze mails in het vervolg niet in de map met ongewenste post belanden.
  5. Wijzig uw wachtwoord via de e-mail en daarna kunt u inloggen met uw nieuwe wachtwoord.
  6. Als het niet lukt om met een nieuw wachtwoord in te loggen, dan horen we dit graag van u. U kunt ons mailen op info@hersenonderzoek.nl. Het helpt ons als u daarbij een printscreen meestuurt van de foutmelding die u krijgt, zodat we u hopelijk gerichter kunnen helpen.

Loopt u vast bij ‘ik ben geen robot’?
U kunt gebruik maken van de de audio-versie. Klik daarvoor op het koptelefoon-icoontje onder de afbeeldingen.

Om de gegevens van alle inschrijvers te beschermen, vragen we iedereen bij het inloggen te bewijzen dat ze geen robot zijn. Soms worden daarbij afbeeldingen getoond die u dient aan te klikken. De afbeeldingen zijn expres vaag en moeilijk te zien – zeker voor een robot.

Als u moeite heeft met het beoordelen van de plaatjes, kunt u op het koptelefoon-knopje drukken. U kunt dan een controle op basis van audio doorlopen.

Verifieren audio ReCaptcha
Zie onderaan de koptelefoon-knop