Hersenfestival 2022

Het Hersenfestival op 17 september was een spetterend succes!

Dit jaar stond het Hersenfestival in het teken van ‘Dit kun je zelf doen voor fitte hersenen’. Door veel van onze inschrijvers zijn geweldige tips ingestuurd hoe je zelf je hersenen fit kunt houden. Onder hen zijn meerdere kaarten verloot voor de interessante colleges van het Hersenfestival. De colleges werden gegeven door grote hersenwetenschappers op het gebied van leefstijl en hersenen.

Over de hersenwetenschappers

Niemand minder dan prof. dr. Erik Scherder, prof. dr. Dick Swaab, prof. ir. Ondine van de Rest, dr. Kay Deckers en dr. Sietske Sikkes deelde hun kennis over de samenhang tussen leefstijl en hersengezondheid. Hierbij gaven zij inzicht in de effecten van bewegen, voeding, sociale interactie en ontspanning op je brein. Ze namen ons mee in een reis door het brein, zodat je ook begreep waaróm die tips echt werken voor je hersenen. Lees hier meer over Hersenonderzoek.nl op de 50plusbeurs.

Meer informatie volgt snel!

We willen iedereen die erbij was, maar ook iedereen die er niet bij kon zijn een sfeer impressie geven van deze dag. Binnenkort kunt u filmpjes en foto’s verwachten van het Hersenfestival 2022.