Gezonde hersenen door gezond leven

De manier waarop u leeft heeft invloed op uw hersengezondheid. Gezond eten, regelmatig bewegen, voldoende slapen en lekker ontspannen: allemaal belangrijk om uw hersenen fit te houden. Deze kennis is echter nog niet bij iedereen bekend. Daarom gaat Alzheimer Centrum Limburg een online hulpmiddel ontwikkelen met meer informatie het verband tussen leefstijl en hersengezondheid.

Waar heeft u behoefde aan?
Het hulpmiddel is bedoeld voor mensen die geheugenklachten ervaren maar geen dementie hebben. Ook kan het gebruikt worden door hun zorgverleners. Bij de ontwikkeling van dit hulpmiddel hechten de onderzoekers daarom veel waarde aan de mening van mensen met geheugenklachten. Waar heeft u behoefde aan? Wat kan u helpen?

Online vragenlijst
Om dit te onderzoeken hebben de onderzoekers een korte online vragenlijst opgesteld. De vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten en kan vanuit huis worden ingevuld.

Interesse in deelname?

  • Staat u al ingeschreven en heeft u een profiel? Dan nodigt Hersenonderzoek.nl u uit als blijkt dat uw profiel matcht met dat wat de onderzoekers zoeken. 
  • Staat u nog niet ingeschreven? Schrijf u dan in en maak vrijblijvend een profiel aan. U ontvangt dan per e-mail uitnodigingen voor onderzoeken waarvoor u in aanmerking komt, op basis van uw profiel. U kunt per onderzoek beslissen of u zich aanmeldt.