Onderzoekers van Age Study richten zich op de subtiele veranderingen in gedrag naarmate men ouder wordt. Deze subtiele veranderingen kunnen helpen bij het voorspellen van achteruitgang die gepaard gaat met veroudering. Daarom kijkt deze studie naar interacties (bijvoorbeeld typesnelheid) en hoe dit verandert als mensen ouder worden.

Als we meer inzicht hebben in gedrags- en cognitieve veranderingen bij normaal en gezond ouder worden, kunnen we die kennis gebruiken om innovatieve technieken te ontwikkelen. Bijvoorbeeld om leeftijd gerelateerde veranderingen in gedrag en prestaties te volgen door middel van smartphones en tablets. Daarmee kunnen we in de toekomst nauwkeurige en gepersonaliseerde voorspellingen doen over hoe ons gedrag zal veranderen als we ouder worden.

Deelnemers nemen de komende drie jaar eens per maand deel aan een aantal online tests en vragenlijsten. Die tests en vragenlijsten nemen maximaal een kwartier tijd in beslag, per maand.

Interesse in deelname?
Staat u al ingeschreven en heeft u een profiel? Dan nodigt Hersenonderzoek.nl u uit als blijkt dat uw profiel matcht met dat wat de wetenschappers zoeken. 

Staat u nog niet ingeschreven? Schrijf u dan in en maak vrijblijvend een profiel aan. U ontvangt dan per e-mail uitnodigingen voor onderzoeken waarvoor u in aanmerking komt, op basis van uw profiel. U kunt per onderzoek beslissen of u zich aanmeldt.