Mensen met Milde Cognitieve Stoornissen (MCS) kunnen verschillende klachten ervaren. Denk hierbij aan geheugenklachten, maar ook plannen en organiseren, of het schakelen tussen twee verschillende taken.

Hier zijn vaak verschillende hersengebieden bij betrokken. De onderzoekers van Cogmax zijn benieuwd of bovenstaande klachten kunnen afnemen, doormiddel van hersenstimulatie op de juiste hersengebieden.

Hersenstimulatie

Deze hersenstimulatie noemen we ‘Transcraniale Alternating Current Stimulatie’. Hierbij word heel specifiek een bepaald hersengebied gestimuleerd met een hele zwakke elektrische stroom vanaf de buitenkant van het hoofd. Dit is niet pijnlijk, en heeft weinig tot geen bijwerkingen.

Vergoeding

Deelnemers ontvangen een vergoeding van 100 euro plus reiskosten

Interesse in deelname?

De onderzoekers zijn momenteel op zoek naar deelnemers van 50 jaar en ouder, die geheugenklachten ervaren.

Staat u al ingeschreven en heeft u een profiel? Dan nodigt Hersenonderzoek.nl u uit als blijkt dat uw profiel matcht met dat wat de wetenschappers zoeken. 

Staat u nog niet ingeschreven? Schrijf u dan in en maak vrijblijvend een profiel aan. U ontvangt dan per e-mail uitnodigingen voor onderzoeken waarvoor u in aanmerking komt, op basis van uw profiel. U kunt per onderzoek beslissen of u zich aanmeldt.