Onderzoekers van het MS Centrum Amsterdam willen achterhalen hoe het komt dat mensen met Multiple Sclerose (MS) minder fit zijn dan gezonde leeftijdsgenoten van hetzelfde geslacht. Bij mensen die al langer MS hebben, wordt dat vaak toegeschreven aan neurologische uitval en minder bewegen. De onderzoekers hebben echter het vermoeden dat de fitheid al eerder een rol speelt in het ziekteproces.

Interesse in deelname?
Wij nodigen op dit moment geen nieuwe mensen meer uit voor dit onderzoek. U kunt contact op met de onderzoeker via h.beckerman@amsterdamumc.nl om te informeren of ze uw hulp nog kan gebruiken.  

Staat u al ingeschreven en heeft u een profiel? Dan nodigt ons team u voor andere onderzoeken uit, als blijkt dat u voor een studie in aanmerking komt. (Soms zijn er meer geschikte mensen dan de onderzoekers nodig hebben en nodigen we een selectie uit. Stuur gerust een e-mail als u interesse heeft in een ander specifiek onderzoek. Dan kunnen wij nagaan of u daarvoor in aanmerking komt en toevoegen aan de selectie.)

Staat u nog niet ingeschreven? Schrijf u dan in en maak vrijblijvend een profiel aan. U ontvangt dan per e-mail uitnodigingen voor onderzoeken waarvoor u in aanmerking komt, op basis van uw profiel. U kunt per onderzoek beslissen of u zich aanmeldt.