Stel, u krijgt de mogelijkheid om meer te weten te komen over uw kans op dementie, op basis van uw genetische aanleg. Zou u het antwoord willen weten?

Sommige mensen absoluut niet. Anderen lijkt het juist prettig om zo vroeg mogelijk informatie te hebben. En stel dat u het wist, wat zou u doen met die kennis? Al enig idee, of nog nooit over nagedacht?

Onderzoekers van Alzheimercentrum Amsterdam willen met een online vragenlijst ontdekken of 50 tot 75-jarigen meer willen weten over hun genetische aanleg voor dementie, en welke overwegingen ze maken als ze meer zouden weten. Bij dit onderzoek wordt uw genetische aanleg niet in kaart gebracht.

Interesse in deelname?
Staat u al ingeschreven en heeft u een profiel? Dan nodigt Hersenonderzoek.nl u uit als blijkt dat uw profiel matcht met dat wat de wetenschappers zoeken. Voor dit onderzoek geldt dat we in het voorjaar van 2020 wekelijks een groep mensen uitnodigen met het geschikte profiel.

Staat u nog niet ingeschreven? Schrijf u dan in en maak vrijblijvend een profiel aan. U ontvangt dan per e-mail uitnodigingen voor onderzoeken als blijkt dat u daarvoor in aanmerking komt. U kunt per onderzoek beslissen of u zich aanmeldt.