Stel, u krijgt de mogelijkheid om meer te weten te komen over uw kans op dementie, op basis van uw genetische aanleg. Zou u het antwoord willen weten?

Sommige mensen absoluut niet. Anderen lijkt het juist prettig om zo vroeg mogelijk informatie te hebben. En stel dat u het wist, wat zou u doen met die kennis? Al enig idee, of nog nooit over nagedacht?

Onderzoekers van Alzheimercentrum Amsterdam willen met een online vragenlijst ontdekken of 50 tot 75-jarigen meer willen weten over hun genetische aanleg voor dementie, en welke overwegingen ze maken als ze meer zouden weten. Bij dit onderzoek wordt uw genetische aanleg niet in kaart gebracht.

Interesse in deelname?
Dit onderzoek is inmiddels afgerond. De onderzoekers hebben voldoende deelnemers gevonden. We houden u via deze pagina op de hoogte van vervolgonderzoek. 

Staat u al ingeschreven en heeft u een profiel? Dan nodigt ons team u voor andere onderzoeken uit, als blijkt dat u voor een studie in aanmerking komt. (Soms zijn er meer geschikte mensen dan de onderzoekers nodig hebben en nodigen we een selectie uit. Stuur gerust een e-mail als u interesse heeft in een ander specifiek onderzoek. Dan kunnen wij nagaan of u daarvoor in aanmerking komt en u toevoegen aan de selectie.)

Staat u nog niet ingeschreven? Schrijf u dan in en maak vrijblijvend een profiel aan. U ontvangt dan per e-mail uitnodigingen voor onderzoeken waarvoor u in aanmerking komt, op basis van uw profiel. U kunt per onderzoek beslissen of u zich aanmeldt.