Clusterhoofdpijn is een ernstige vorm van hoofdpijn, waarbij aanvallen optreden van zeer heftige pijn. De pijn zit meestal rondom, in, of achter één oog of de slaap. Onderzoekers willen de oorzaak van clusterhoofdpijn in kaart brengen.

In het RiCH onderzoek vergelijken de onderzoekers karaktereigenschappen en het beslisgedrag van mensen met clusterhoofdpijn, met mensen met migraine en gezonde mensen. Het doel van dit onderzoek is om meer duidelijkheid te krijgen naar het beslisgedrag en de karaktereigenschappen van mensen met clusterhoofdpijn. Hiervoor vult een deelnemer vragenlijsten in op locatie LUMC, en doet de deelnemer een test op een computer.

Interesse in deelname?
Dit onderzoek is inmiddels afgerond.

Staat u al ingeschreven en heeft u een profiel? Dan nodigt ons team u voor andere onderzoeken uit, als blijkt dat u voor een studie in aanmerking komt. (Soms zijn er meer geschikte mensen dan de onderzoekers nodig hebben en nodigen we een selectie uit. Stuur gerust een e-mail als u interesse heeft in een ander specifiek onderzoek. Dan kunnen wij nagaan of u daarvoor in aanmerking komt en toevoegen aan de selectie.)

Staat u nog niet ingeschreven? Schrijf u dan in en maak vrijblijvend een profiel aan. U ontvangt dan per e-mail uitnodigingen voor onderzoeken waarvoor u in aanmerking komt, op basis van uw profiel. U kunt per onderzoek beslissen of u zich aanmeldt.