Hersentumoren en Multiple Sclerose
Mensen met hersenziekten zoals hersentumoren of Multiple Sclerose hebben veranderingen in hun hersenen. Dat zorgt ervoor dat verschillende gebieden in de hersenen minder goed met elkaar kunnen communiceren waardoor klachten kunnen ontstaan.

Gezonde hersenen
Dit willen de onderzoekers bekijken in mensen zónder hersenziekten zoals Multiple Sclerose of Hersentumoren. Daarom brengen zij een korte en niet gevaarlijke stimulatie toe aan de hersenen van gezonde deelnemers. Dit zorgt voor een korte ‘hapering in de hersenen’. Zo meten zij de verandering in de communicatie tussen verschillende hersengebieden. Deelnemers ontvangen een vergoeding van 50 euro.

Interesse in deelname?

  • Staat u al ingeschreven en heeft u een profiel? Dan nodigt Hersenonderzoek.nl u uit als blijkt dat uw profiel matcht met dat wat de onderzoekers zoeken. 
  • Staat u nog niet ingeschreven? Schrijf u dan in en maak vrijblijvend een profiel aan. U ontvangt dan per e-mail uitnodigingen voor onderzoeken waarvoor u in aanmerking komt, op basis van uw profiel. U kunt per onderzoek beslissen of u zich aanmeldt.