Het verloop van Alzheimer
De ziekte van Alzheimer begint vaak al jaren voordat iemand dement wordt. Daarom willen de onderzoekers van Uurtje voor Alzheimer meer inzicht krijgen in het verloop van de ziekte. Hiervoor verzamelen zij informatie van zoveel mogelijk verschillende mensen boven de 45 jaar: gezonde mensen, zieke mensen, mensen met een risico op dementie en mensen met dementie.

Uurtje voor Alzheimer
Deelnemers vullen één keer per jaar een korte vragenlijst in. De vragen gaan over uw gezondheid en hoe u zich voelt. Het invullen kan online vanuit huis en duurt ongeveer een uurtje; het Uurtje voor Alzheimer. In één uurtje per jaar kunt u dus een waardevolle bijdragen leveren aan het onderzoek naar Alzheimer.

Interesse in deelname?

  • Staat u al ingeschreven en heeft u een profiel? Dan nodigt Hersenonderzoek.nl u uit als blijkt dat uw profiel matcht met dat wat de onderzoekers zoeken. 
  • Staat u nog niet ingeschreven? Schrijf u dan in en maak vrijblijvend een profiel aan. U ontvangt dan per e-mail uitnodigingen voor onderzoeken waarvoor u in aanmerking komt, op basis van uw profiel. U kunt per onderzoek beslissen of u zich aanmeldt.