Donderdag 27 januari waren Wiesje van der Flier en Erik Scherder te gast bij Tijd voor MAX op NPO1. In deze uitzending vertelden zij over het belang van een gezonde leefstijl, en hoe dit de hersengezondheid kan verbeteren. Ook introduceerden zij het nieuwe leefstijlonderzoek FINGER-NL, waarin mensen twee jaar bezig gaan met het verbeteren van hun leefstijl. En wat blijkt? Nederland wil massaal aan de slag gaan met leefstijlverbetering!

FINGER-NL logo

Naar aanleiding van de oproep van Wiesje en Erik om u in te schrijven voor FINGER-NL zijn er gisteren al enorm veel aanmeldingen binnengekomen! Op dit moment hebben ruim 1350 mensen zich al via Hersenonderzoek.nl ingeschreven voor deze studie. Geweldig nieuws dus! Die interesse was op een zeker moment gisteren zelfs zó hoog dat Hersenonderzoek.nl door de grote toestroom kort beperkt bereikbaar was.

Ook vandaag blijft de animo voor het leefstijlonderzoek erg hoog. De onderzoekers van FINGER-NL zijn hier natuurlijk ontzettend blij mee! Wij zijn momenteel hard aan het werk om deze enorme toestroom van inschrijvingen te verwerken. Daardoor kan het enige tijd duren totdat u uw uitnodiging voor FINGER-NL ontvangt als u in aanmerking komt voor deze studie.

Nog niet ingeschreven voor FINGER-NL?

Man doet oefening op yogamat

Momenteel kunt u zich nog steeds via Hersenonderzoek.nl aanmelden voor het FINGER-NL leefstijlonderzoek. Dus bent u tussen de 60 en 80 jaar oud en hebt u interesse om hieraan deel te nemen? Schrijf u dan hier in!

Meer informatie?

Wilt u meer weten over FINGER-NL? Dan kunt u op deze pagina verder lezen.

Uitzending gemist?

Hebt u de aflevering van Tijd voor MAX met Wiesje en Erik nog niet kunnen kijken? Geen nood! U kunt de aflevering via deze link terugkijken. Het item met Wiesje en Erik begint na 23 minuten.